R
Rebecca Janssen

Honden voor Honden Loop 2024

( 5 km | Member of team: Dyzo's hondenloopje )

Ik doe mee met de Honden voor Honden Loop omdat ik het belangrijk vind dat elke hond liefde en aandacht ontvangt van iemand die van ze houd. Er zijn helaas genoeg hondjes die of gedumt zijn of zijn achtergelaten door de eigenaren omdat ze of te oud zijn en veel klachten hebben of omdat ze een hond nemen voor het hebben en niet voor verzorging en liefde en aandacht.
Ik wil hierbij een mooi bedrag proberen op te halen om een steentje bij te dragen aan dit hele proces, wil jij mij daar bij helpen?
Dan help je niet alleen mij maar ook veel oude en verlaten/gedumpte hondjes die net zo veel liefde en aandacht verdienen!

Activity: 5 km
14.95
25/03/2024
20:43

Rebecca

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.