Over de Honden voor Honden Loop

Op zondag 29 september 2024 organiseert de Hondenbescherming de vierde editie van de leukste hondenwandeling van Nederland: de Honden voor Honden Loop. 

Locatie 

De vierde editie van de Honden voor Honden Loop vindt plaats in Baarn, rondom Kasteel Groeneveld.

Wandel 5, 10 of 20 kilometer

Baasjes kunnen samen met hun trouwe viervoeter, maar eventueel ook zonder hond, een prachtige belevingstocht van 5, 10 of 20 kilometer lopen. Deze tocht gaat door een prachtig natuurgebied, gedeeltelijk door het bos. 

Vooraf en na afloop kunnen alle deelnemers genieten van de activiteiten op het speciale festivalterrein. 

Het programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

10:00 uur: Terrein en aanmeldbalie open voor deelnemers 
10:00 - 13:30 uur: Vrije start 20 km
10:00 - 14:00 uur: Vrije start 10 km
10:00 - 15:00 uur: Vrije start 5 km
17:00 uur: Einde

Deelnamekosten

Deelname aan het evenement kost € 14,95 per persoon. Bij de inschrijving is inbegrepen:

  • toegang tot het terrein;
  • parkeerkosten;
  • begeleiding en veiligheid langs en tijdens de route;
  • een drankje en versnapering tijdens de route;
  • een medaille;
  • een speciale goedgevulde goodiebag voor hond en baas.

We hopen dat iedereen ook een donatie doet. Het doel va het evenement is om zoveel mogelijk honden te kunnen redden. Dat doen we door ze een warme mand te bieden, medische zorg te verlenen en te begeleiden zoals hun baasje dat zou hebben gedaan.

Meld je direct aan!

 

Een sponsorloop voor kwetsbare honden

Zoals de naam al zegt, lopen honden tijdens de Honden voor Honden Loop voor andere honden. Veel mensen denken dat honden in Nederland het goed hebben en dat mishandeling en verwaarlozing niet voorkomt. Helaas is dit niet altijd het geval.

Met de Honden voor Honden Loop hopen we geld op te halen om deze kwetsbare honden een nieuw thuis te bieden. We zijn namelijk bezig met de ontwikkeling van opvangcentrum Den Ham. Een speciale plek voor honden die door omstandigheden tussen wal en schip vallen. Denk aan oude, mishandelde of gehandicapte honden, honden met een chronische ziekte, laboratoriumhonden en ga zo maar door. Meer over opvangcentrum Den Ham lees je hier.

Als deelnemer van de Honden voor Honden Loop kun je je dan ook laten sponsoren. Vraag familie, vrienden, collega’s, buren of anderen om een kleine donatie. Wij helpen je hierbij en zorgen ervoor dat je dit op eenvoudige wijze kunt doen. Zo heb jij een leuke dag en krijgen kwetsbare honden een nieuw thuis.

  

Schrijf je dus snel in!