Claudia Postema

Straathondje Bailey gunt iedere hond een goed leven ❤️

( 5 km | Member of team: Team Pawsome )

Bailey komt uit Bulgarije en is daar op straat gevonden met haar zusjes, zonder moeder. Ze was enorm bang voor geluiden en verkeer. Dankzij de stichting heeft ze nu hier een fijn huisje en is ze helemaal happy, maar het had ook maar zo heel anders kunnen gaan. Voor alle honden hier in Nederland die het nog niet zo goed hebben doen we mee aan deze actie, zodat we kunnen helpen om te zorgen dat er zorg en hulp is voor deze honden.

Activity: 5 km

Available activities:

  • 5 km
  • 10 km

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

29,95
07/09/2021
20:32

Claudia

View all

De hond heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij. Daarom komt de Hondenbescherming al meer dan honderd jaar op voor hun welzijn en voor verantwoord hondenbezit. Nog steeds komen dierenmishandeling en verwaarlozing voor. Bijvoorbeeld als gevolg van onwetendheid. Door het geven van voorlichting en (juridisch) advies proberen we leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek en vangen we oudere honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op.