Honden voor Honden Loop 2022

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert de Hondenbescherming de tweede editie van de leukste hondenwandeling van Nederland: de Honden voor Honden Loop. Iedereen mag en kan meedoen, oud & jong, met of zonder je hond. Samen hebben we een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor honden zoals Bob. De tweede editie vindt plaats in Baarn, op het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is nog wel onder voorbehoud van de vergunning die nodig is.

Schrijf je snel in mét of zonder hond(en).

Tot dan!

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
24/06/2022 | 16:05

Melissa behaalde haar streefbedrag in slechts een paar dagen | Nog 100 dagen tot de Honden voor Honden Loop

Vind jij het lastig om familie, vrienden, collega's of kennissen te vragen je te sponsoren? Met nog 100 dagen tot de Honden voor Honden Loop willen we graag het verhaal van Melissa met je delen, zij heeft in korte tijd haar streefbedrag van 300 euro weten te behalen!Melissa doet mee met de Honden voor Honden Loop omdat ze een groot hart heeft voor honden. Een aantal jaar geleden heeft ze samen met haar moeder en zusje ‘Bongo’ geadopteerd. Samen vormen ze team ‘Bongo en de pollies’, waarmee ze zich willen inzetten voor oudere en kwetsbare honden. ‘‘Bongo liet toen hij bij ons kwam meteen merken hoe dankbaar hij was met de liefde die hij van ons ontving. De kans dat oude honden geadopteerd worden is nog kleiner. Ze verdienen het allemaal om een eigen thuis te hebben.’’In slechts een paar dagen tijd heeft team ‘Bongo en de pollies’ al 325 euro opgehaald, super goed! Wij vroegen ons af hoe ze in zo’n korte tijd al zo veel geld hebben opgehaald. Daarom hebben we gesproken met Melissa; ‘‘Hier ben ik heel blij mee en ik had niet verwacht dat het zo hard zou gaan. De mensen uit mijn eigen netwerk had ik van tevoren al uitgelegd wat de Honden voor Honden Loop precies inhoudt, waarom we mee wilden doen en of ze ons zouden willen sponsoren. Toen we ons als team hadden ingeschreven heb ik een bericht gestuurd.’’ De mensen uit haar eigen netwerk die nog niet hebben gesponsord wil ze over een tijdje weer een bericht sturen om hen te herinneren aan haar actie. ‘‘Iedereen bedankt die mijn actie al heeft gesponsord. Mocht je me nog niet gesponsord hebben dan is dit nog steeds mogelijk.’’Om nog meer mensen te kunnen bereiken maakt Melissa niet alleen gebruik van WhatsApp, maar ook van social mediakanalen. ‘’Ik heb niet alleen door middel van WhatsApp mijn bericht rond laten gaan, maar ook via Facebook, Instagram en zelfs TikTok. De link van mijn actiepagina heb ik op mijn social mediakanalen geplaatst, zodat mensen die toevallig op mijn profiel terecht komen nieuwsgierig worden en mijn actiepagina gaan bekijken.’’ Wil jij ook meer donaties binnenhalen? Gebruik dan deze speciale afbeelding op je Facebook of Instagram account en vraag je familie, vrienden en collega's om je te sponsoren met een donatie. Daarmee steunen ze jouw deelname EN oudere en kwetsbare honden zoals Bob! 
10
25/06/2022
19:10

Anonymous

To: Luuk & co
View all

Al meer dan 110 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.