Het innovatiefste hondenopvangcentrum in Europa

22-09-2022 | 19:12

Met de Honden voor Honden Loop zamelen we met z’n allen geld in voor de opvang van oude en kwetsbare honden.
Helpt u mee ons streefbedrag van 50.000 euro te halen? Breng uw actiepagina of de algemene donatiepagina onder de aandacht bij familie, vrienden en bekenden. Alle beetjes helpen! 

De opvang van seniorhonden
Op dit moment worden onze seniorhonden opgevangen in diverse dierenopvangcentra in het land. De behoefte aan zo’n specifieke opvang is heel groot - en kostbaar. Het is meestal lastig om een nieuw baasje voor deze honden te vinden. En ze zijn vaak niet welkom in asielen, vanwege de hoge kosten en de langere (soms permanente) verblijfsduur.

We have a dream…
Onze droom is een eigen gespecialiseerd hondenopvangcentrum dat start vanuit de behoeftes van de hond. Om deze droom te verwezenlijken hebben we in Den Ham (Overijssel) een terrein aangekocht waar we oude en kwetsbare honden een thuis willen bieden. Tijdelijk of permanent.

Prikkelvrije omgeving, zorg en aandacht
Wij denken dat er aan de opvang van honden veel te verbeteren valt. Ze worden nu vaak opgevangen in een overprikkelende omgeving, in koude, tochtige kennels met betonnen vloeren, tralies en zonder grote en groene speelvelden. Dit zorgt voor stress en een verslechtering van welzijn van honden. In het nieuwe opvangcentrum geven wij oude en kwetsbare honden de extra zorg en aandacht die zij nodig hebben. 

Om onze droom waar te maken hebben wij uw hulp nodig. Help mee om ons streefbedrag van 50.000 euro te halen!Afbeelding: impressies van ons nog te bouwen opvangcentrum in Den Ham