Arthur Japin, Jeroen Oomen en een gratis fysio check-up

15-09-2022 | 18:51

Het programma voor de Honden voor Honden Loop begint steeds meer vorm te krijgen. Voor alle helden die mee gaan wandelen hebben we vanaf 11.00 uur allerlei leuke dingen georganiseerd op het festivalterrein. Zo is er een meet & greet met schrijver en ambassadeur Arthur Japin en een workshop van Jeroen Oomen, een van Nederlands bekendste hondencoaches. Daarnaast kunt u heerlijk rondsnuffelen bij diverse kraampjes. 

Gratis fysio check-up voor uw hond
Ook de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD) is op 2 oktober aanwezig. Voor en na de wandeling kunt u uw hond hier gratis een kleine check-up laten ondergaan. Als u zich vooraf alvast even aanmeldt, bent u verzekerd van een plekje. Stuur een mailtje naar hvh@hondenbescherming.nl.

Warming-up
De NVFD verzorgt tevens de warming-up voor de wandeling. Met z’n allen gaan we lekker de spieren opwarmen om ons optimaal voor te bereiden op de sportieve inspanning. Zorg dat u tijdig op het landgoed van Kasteel Groeneveld bent, want het belooft een actieve én gezellige happening te worden.

Op www.nvfd.nl kunt u meer lezen over de NVFD