De drie musketiers

Honden voor Honden Loop 2022

( Chosen by team captain: 5 km (ochtendwandeling) )

Mikai en Sterre zijn beide rescue hondjes uit het buitenland. Mikai (mix, bijna 3 jaar) komt uit Bulgarije en Sterre (mix, 1,5 jaar oud) uit Bosnië. Regelmatig gaan we gezellig wandelen met hun beste vriendje Joey (teckel, 3 jaar oud) en maken ze er met zijn drieën altijd een echt feestje van! Zelfs de voetjes komen regelmatig los van grond tijdens het dolle met elkaar.

 

Ook dit jaar lopen wij weer mee met de Honden voor Honden Loop om ook andere hondjes een fijne toekomst te geven. Na het succes van vorig jaar hebben wij er weer ontzettend veel zin in om mee te doen en er weer een feestje van het maken samen met de "drie musketiers".

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
19
30/09/2022
20:01

Lodi

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) advies om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.