De drie musketiers

3 hondjes die graag samen de boel op stelten zetten

( Chosen by team captain: 5 km (ochtendwandeling) )

Mikai en Sterre zijn beide rescue hondjes uit het buitenland. Mikai (mix, bijna 2 jaar) komt uit Bulgarije en is nu een jaar in NL. En Sterre (mix, 9 maanden oud) komt uit Bosnië en is nu bijna 4 maanden in NL. Regelmatig gaan we gezellig wandelen met hun beste vriendje Joey (teckel, 2 jaar oud) en maken ze er met zijn drieën altijd een echt feestje van! Zelfs de voetjes komen regelmatig los van grond tijdens het dolle met elkaar.

Graag helpen wij ook andere hondjes om een fijne toekomst te krijgen en als dat met zo'n feestwandeling kan is dat al helemaal super!

 

Available activities:

  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
15
12/07/2021
21:00

Anonymous

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) advies om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.