Partners en sponsoren

De Honden voor Honden Loop is een evenement dat erg interessant is voor regionale én nationale partners en sponsoren. Zonder sponsoren, geen evenement.

Heb je interesse om je aan te sluiten als sponsor of partner van de Honden voor Honden Loop om samen met ons te zorgen dat oudere en kwetsbare honden opgevangen kunnen worden? Doe dan mee met een team of help mee op een andere gewenste manier.

Ranzijn Tuin en Dier vertelde ons over hun eerdere deelnames:
'In 2022 stonden wij met kortingsbonnen waarbij mensen hun hond gratis konden komen wassen in onze hondenwasstraat. Daar kwamen ontzettend veel leuke reacties op en ook reacties van mensen die helemaal niet wisten dat ze hun hond konden wassen bij ons. We hebben veel mensen gesproken en hebben we hier meer naamsbekendheid aan kunnen geven.' 
Ook wil Ranzijn Tuin en Dier nog een oproep doen: 'Ga daar gewoon staan met een standje en maak er nog iets veel groters van! Het is gewoon een mega leuk en goed doel.' 

In 2023 waren er veel deelnemende standhouders. Bekijk onderstaande video over hoe zij hun deelname aan de Honden voor Honden Loop hebben ervaren.Wij bieden speciale sponsorpakketten aan geheel naar wens en op maat en met een enorm bereik midden in de doelgroep. 
Deze pakketten starten vanaf 275 euro en zijn uit te breiden met zichtbaarheid op de website, social media, zichtbaarheid tijdens het evenement op locatie en nog veel meer!

Mail naar hvh@hondenbescherming.nl voor meer informatie over deelname aan het evenement.