Team Dexter

Honden voor Honden Loop 2022

( 5 km (ochtendwandeling) )

Ik zou het geweldig vinden als je mij zou kunnen sponsoren als ik 2 oktober mee doe met de Honden voor Honden Loop zodat de Hondenbescherming door kan gaan met haar waardevolle werk. Ik wil voornamelijk geld ophalen voor het realiseren van het nieuwe asiel ter opvang van oudere en kwetsbare honden die in de steek zijn gelaten.

Een sponsorloop voor kwetsbare honden

Zoals de naam al zegt, lopen honden tijdens de Honden voor Honden Loop voor andere honden. Veel mensen denken dat honden in Nederland het goed hebben en dat mishandeling en verwaarlozing niet voorkomt. Helaas is dit niet altijd het geval.

Met de Honden voor Honden Loop hopen we geld op te halen om deze kwetsbare honden een nieuw thuis te bieden. We zijn namelijk bezig met de ontwikkeling van opvangcentrum Den Ham. Een speciale plek voor honden die door omstandigheden tussen wal en schip vallen. Denk aan oude, mishandelde of gehandicapte honden, honden met een chronische ziekte, laboratoriumhonden en ga zo maar door. Meer over opvangcentrum Den Ham lees je hier.

Als deelnemer van de Honden voor Honden Loop kun je je dan ook laten sponsoren. Vraag familie, vrienden, collega’s, buren of anderen om een kleine donatie. Wij helpen je hierbij en zorgen ervoor dat je dit op eenvoudige wijze kunt doen. Zo heb jij een leuke dag en krijgen kwetsbare honden een nieuw thuis.

Activity: 5 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
9
03/10/2022
15:19

Anonymous

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.