Koppies Hondenuitlaatservice

Honden voor Honden Loop 2022

( 10 km (ochtendwandeling) | Member of team: Koppies HUS )

Ik doe mee met de Honden voor Honden loop omdat... “Iedere hond het verdiend een gelukkig leven te leiden!” Veiligheid, geborgenheid, goede medicatie, een lekkere maaltijd, een fijne knuffel… niet iedere hond krijgt dit, helaas. Niet iedere hond krijgt de juiste begeleiding om een “lieve hond” te worden. Honden worden verwaarloosd, misbruikt, achtergelaten, bewust maar ook onbewust. Deze honden verdienen allemaal een gouden mand, een warm thuis!
Tijdens de “Honden voor honden loop” wandel ik met onze eigen, geadopteerde hond Kiki maar ik nodig jullie ook graag uit om met mij mee te wandelen. 😃🐾
In plaats van een dierendag attentie wil ik dit jaar geld doneren aan de Koninklijke Hondenbescherming en het liefst doe ik dat niet alleen! Samen met jullie kunnen we mogelijk een mooi bedrag doneren zodat er nog meer honden een fijne toekomst kunnen krijgen, een toekomst die ze verdienen!
Wandelen jullie 2 oktober met mij mee (aanmelden via de website en een kleine bijdrage)? Of help mee met een donatie. Mijn dank, maar eigenlijk van al die lieve honden zou wooftastisch groot zijn! 🐾❤️
Dikke poot van Koppies HUS🐾

Activity: 10 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
52
28/09/2022
22:00

Sheila

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.