Janique Steen

Honden voor Honden Loop 2023

( Ik loop vanuit mijn eigen huis )

Ik doe mee met de Honden voor Honden Loop omdat wij honden die het moeilijk hebben willen helpen.

Wij als mens hebben de hond gevormd tot wat deze nu is. Wij hebben daarom ook de taak om goed voor ze te zorgen. De inzameling van de Honden voor Honden Loop draagt bij aan goede zorg voor honden.

Mijn hond heb ik in 2022 bij een asiel in de buurt opgehaald. Oorspronkelijk komt ze uit polen, waar ze gevonden is in een dodingstation. Er zijn meer honden met een verhaal. In het buitenland, maar ook zeker in Nederland. Lokaal beginnen vind ik belangrijk want honden hebben recht op een beter leven. En hoe kan je honden elders helpen, als er lokaal nog steeds honden zijn die het moeilijk hebben?

Ik probeer mijn steentje bij te dragen door mensen te motiveren honden uit het asiel te halen. Maar er is vooral geld nodig om honden een goede opvangplek en zorg te kunnen blijven bieden wanneer ze het moeilijk hebben.

Doneer dus, zodat we honden kunnen blijven helpen!

Activity: Ik loop vanuit mijn eigen huis

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 5 km (middagwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (middagwandeling)
  • 20 km
16
05/02/2023
17:11

Wim

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.