Helma van den Hoek

Hummer voor Honden Loop 2022

( 5 km (ochtendwandeling) | Member of team: Moddercollies  )

Ik doe mee met de Honden voor Honden Loop omdat... het een mooie persoonlijke uitdaging is. Op 2 juli 2022 hoorde ik dat ik letterlijk te ver doorgelopen ben en ik aan beide voeten een fikse ontsteking heb. Verwachte hersteltijd is 4 tot 6 maanden, na de Honden voor Hondenloop!

Veel Honden in Nederland leven ook onder erbarmelijke omstandigheden waarin er niet goed voor ze gezorgd wordt of kan worden. Zij kunnen ook niet wachten en staan te trappelen om weer lekker te gaan wandelen en spelen met een baasje en eventuele hondenvriendjes.

Dus ik ga samen met Hummer (een herplaatser), alles op alles zetten om de Honden voor Hondenloop te kunnen lopen en hopelijk gezamenlijk te zorgen voor een betere toekomst van veel honden.

Activity: 5 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
9
08/07/2022
20:01

Helma

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.