Geertje den Oudsten

Honden voor Honden Loop 2022

( 5 km (ochtendwandeling) )

Ik doe mee met de Honden voor Honden Loop omdat ik het belangrijk vind dat ook oudere en kwetsbare honden een gouden mandje vinden! Nessa is een raspup, maar ook honden in het asiel gaan me erg aan het hart. Daarom draag ik graag mijn steentje bij voor hen.

 

Nessa en ik houden allebei erg van wandelen, dus we hebben veel zin in deze dag!

--------------------------------------------------

I participate in the Honden voor Honden Loop, because it's important to me that senior dogs and dogs with special needs find warm forever homes! Nessa is a pedigree pup, but rescue dogs are very close to my heart. I want to do what I can to help them.

 

Nessa and I both love walking and hiking, so we are looking forward to this event!

Activity: 5 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
16
02/10/2022
13:10

Anonymous

View all
  View all
22/09/2022 | 20:24

We verkennen alvast het parcours!

Vanochtend hebben Nessa en ik heerlijk gewandeld op Landgoed Groeneveld. Zo hebben we het parcours alvast een beetje verkend. Het is voor Nessa fijn als ze de omgeving al eerder heeft meegemaakt, want er zullen volgende week sowieso al heel veel nieuwe indrukken bij elkaar zijn.   Hartelijk dank voor iedereen die heeft gedoneerd. Ik kan me voorstellen dat voor veel mensen de financiële prioriteiten nu niet bij zielige honden (kunnen) liggen. Ik waardeer de donaties dus extra!

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.