Emiel Dingemans

Small Dog, Big Dreams

( 5 km (ochtendwandeling) | Member of team: Team Benji )

Samen met Benji gaan wij op 3 oktober meedoen aan de Honden Voor Honden Loop om geld in te zamelen voor een nieuw opvangcentrum voor kwetsbare honden.
 
Ik zou het super leuk vinden als je een donatie zou willen doen. Met een donatie help jij mee aan de bouw van een warm en huiselijk opvangcentrum in Den Ham voor kwetsbare honden.
 
Deze honden vallen door omstandigheden vaak tussen wal en schip. Bijvoorbeeld omdat het baasje is overleden of simpelweg niet meer voor zijn hond kan zorgen. Of denk aan honden die uit het laboratorium komen of mishandeld of chronisch ziek zijn.
 
Een asiel kan deze honden niet altijd opvangen. Dit omdat ze speciale zorg nodig hebben. Daarom is de opvang die de Hondenbescherming wil bouwen van groot belang.
 
Een donatie is daarom super welkom. Alvast super bedankt!
Activity: 5 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
19.95
25/07/2021
11:17

Emiel

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.