C
Carmen Slingerland

Honden voor Honden Loop 2023

( 5 km (ochtendwandeling) )

Ik doe mee met de Honden voor Honden Loop omdat...

Ik heb zelf een herplaatsertje van bijna 2 jaar, en ik krijg zoveel liefde van hem. Ik heb hem via marktplaats overgenomen van een vrouw die hem niet meer het juiste huisje kon bieden en was best verliefd op hem geworden! Het klikte en hij ging mee, hij is gelijk bij de dierenarts voor een check up geweest en afspraak voor castratie want er zijn al hondjes genoeg. Mowgli is een schat, en door zijn kortere neusje heeft hij soms wel reverse sneezing buien wat best schrikken is. Gelukkig redt hij het wel met een beetje hulp...

Mowgli is onze clown en onderdeel van het gezin, en ik hoop dat er nog veel meer honden een 2e of 3e of zoveelste kans krijgen. Zeker uit de asielen de oudere honden! Zij verdienen het zo om nog even te genieten hun oude dag!

Activity: 5 km (ochtendwandeling)

Available activities:

  • Ik loop vanuit mijn eigen huis
  • 5 km (ochtendwandeling)
  • 5 km (middagwandeling)
  • 10 km (ochtendwandeling)
  • 10 km (middagwandeling)
  • 20 km
5
25/09/2023
22:15

Christine

View all

Al 112 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.