Daphne Groenendijk

Boris en Daphne

Boris en ik gaan op zondag 3 oktober de Honden voor Honden Loop doen, waarmee we geld willen ophalen voor honden die het lastig hebben. Het geld is voor een speciaal hondenopvangcentrum waar oude en kwetsbare honden kunnen bijkomen. Als dat nog mogelijk is, gaat de Hondenbescherming op zoek naar een passend laatste thuis. 

Het project is uniek in Nederland. Hopelijk inspireert het alle andere plekken waar honden worden opgevangen om ook meer op deze manier de trouwe viervoeters (tijdelijk) op te vangen. Plekken waar rekening wordt gehouden met de behoeften en wensen van de hond.

Boris en ik gaan samen de 10 kilometer lopen. Vooral het samenlopen met zoveel andere honden wordt een gezellige uitdaging :-) 

Steun je ons? Dan kunnen we hopelijk veel andere honden helpen!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

15
29/09/2021
14:05

Stephanie

View all

De hond heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij. Daarom komt de Hondenbescherming al meer dan honderd jaar op voor hun welzijn en voor verantwoord hondenbezit. Nog steeds komen dierenmishandeling en verwaarlozing voor. Bijvoorbeeld als gevolg van onwetendheid. Door het geven van voorlichting en (juridisch) advies proberen we leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek en vangen we oudere honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op.