Honden voor Honden Loop 2022

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert de Hondenbescherming de tweede editie van de leukste hondenwandeling van Nederland: de Honden voor Honden Loop. Iedereen mag en kan meedoen, oud & jong, met of zonder je hond. Samen hebben we een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor honden zoals Bob. De tweede editie vindt plaats in Baarn, op het landgoed van Kasteel Groeneveld.

Schrijf je snel in mét of zonder hond(en).

Tot dan!

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
22/07/2022 | 9:59

De routes zijn bekend!

Nog 72 dagen te gaan en dan is het zo ver; de 2e editie van de Honden voor Honden Loop! Wij zijn op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen en de routes* zijn bekend! Welke route loop jij? Voorafgaand aan de wandeling is er op het evenemententerrein een hoop te doen. Maar ook zal er onderweg van alles te beleven zijn voor zowel hond en baas! Bekijk snel het kaartje voor meer informatie. Nog niet ingeschreven? Doe het nu. *De routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.  
10
14/08/2022
20:58
View all

Al meer dan 110 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.