Honden voor Hondenloop 2021

Op zondag 29 augustus samen wandelen voor een fijn huis voor onze bejaarde honden!

Het gros van de Nederlands bevolking denkt dat alle honden in Nederland een fijn leven hebben; lekker eten, wat slapen, wandelen en wonen in een liefdevol onderkomen. Een plek waar verwaarlozing en mishandeling niet voorkomt. Helaas is het tegenovergestelde waar....
En daar komt de Hondenbescherming voor in actie onder andere met de bouw van het nieuwe opvangcentrum in Den Ham en is hard nodig!

Tijdens de allereerste Honden voor Hondenloop gaan we samen met onze trouwe viervoeters wandelen. 
Met deze loop help jij mee aan de bouw van een warm en huiselijk nieuw opvangcentrum voor bejaarde en oude honden. Deze honden dreigen door omstandigheden vaak tussen wal en schip te vallen. Bijvoorbeeld omdat het baasje is overleden of simpelweg niet meer voor hun hond kunnen zorgen. De opvang in een asiel gaat dan niet altijd goed of er wordt niet meer naar hen omgekeken. 
Daarom is deze opvang van groot belang!


Wil jij ook meehelpen? Schrijf je vandaag nog in of doneren?

Of wil je meer weten over de Hondenbescherming?

Heb je nog een vraag?

Kijk dan HIER bij de veelgestelde vragen

 

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
34,95
14/04/2021
10:19

Sieneke

To: Hondenloop 2021
View all

De hond heeft een belangrijke plaats in onze maatschappij. Daarom komt de Hondenbescherming al meer dan honderd jaar op voor hun welzijn en voor verantwoord hondenbezit. Nog steeds komen dierenmishandeling en verwaarlozing voor. Bijvoorbeeld als gevolg van onwetendheid. Door het geven van voorlichting en (juridisch) advies proberen we leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek en vangen we oudere honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op.