Honden voor Honden Loop 2022

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert de Hondenbescherming de tweede editie van de leukste hondenwandeling van Nederland: de Honden voor Honden Loop. Iedereen mag en kan meedoen, oud & jong, met of zonder je hond. Samen hebben we een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor honden zoals Bob. De tweede editie vindt plaats in Baarn, op het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is nog wel onder voorbehoud van de vergunning die nodig is.

Schrijf je snel in mét of zonder hond(en).

Tot dan!

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Inschrijven
  Bekijk alle
06/10/2021 | 16:14

De allereerste editie van de Honden voor Honden Loop zit erop!

Wat hebben we genoten en wat een bikkels zijn jullie! Ondanks de regen hebben we er met z’n allen een prachtig feestje van gemaakt. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd hoe jullie het hebben gehad. Dankzij jullie, maar ook zeker dankzij de honden zijn we een grote stap dichter bij de bouw van het speciale hondenopvangcentrum in Overijssel.  Natuurlijk hopen we jullie allemaal volgend jaar op zondag 25 september 2022 weer terug te zien, maar dan met een zonnetje erbij 😉Schrijf je vandaag in en geniet van het speciale early dog ticket (geldig tot 1 november) voor maar € 9,95.  Stap voor stap, poot voor poot, samen voor een fijn leven voor alle honden! Alle foto’s van de Honden voor Honden Loop worden eind deze week gedeeld dus houd de actiepagina en de Facebookpagina goed in de gaten.

Al meer dan 110 jaar zet de Koninklijke Hondenbescherming zich in voor het lot van honden. Dagelijks worden naar schatting 550 honden verwaarloosd en mishandeld. Bewust, maar ook onbewust als gevolg van onwetendheid. Daarom vangen we niet alleen honden met veel liefde en warmte in huiselijke kring op. We geven voorlichting, onderwijs en (juridisch) om zo leed te voorkomen en te bestrijden. Ook ondersteunen we baanbrekend onderzoek.